Några år senare.

Efter att ha levt i ett svart hål ett bra tag har jag nu bestämt mig för att må bra, jag har alla förutsättningar som finns men ändå är det något som fattas. Jag har en underbar sambo och vi har en fin son tillsammans, i min mage ligger även lillasyster och väntar på att komma ut. 
 
Mitt liv är ändå upp och ner, jag hamnar i svackor där allt är svart. Detta säger jag inte till någon utan slåss emot det själv. Skulle jag säga det till någon anhörig frågar de alltid vad det är som är fel och vad de kan göra för att hjälpa mig, problemet är att jag inte vet vad det är som är fel, jag kan inte förstå det.
 
Har länge funderat på att börja skriva om det och har försökt med en dagbok, men det fungerar inte. Tänkte testa att skriva här, kanske det hjälper, kanske någon läser och kan hjälpa mig komma på vad som är fel.
 
Jag kommer att skriva om mina tankar, min uppväxt, mitt liv, allt. Jag har bestämt mig för att må bra, och det skall jag göra hela tiden, inte bara någon dag i månaden. Följ med mig på min resa, jag skall bli den glada person jag vill vara.

RSS 2.0